teď .. na moment

teď .. na moment

Anotace: a najednou

Šetřím city
bezpochyby

jsem noci pán
král
a opodál
sny

mají moc něhy

hmmm

nekoupíš city
nekoupíš lásku
nekoupíš něhu

a peněz měj dost

stejně je utratíš
za malichernost

jednou potkáš
tu maličkost

velikou
a najednou
procitnou

a já pohladím

tu malou
postiženou
holku

a ten pohled
mezi
námi uvidíš

přestaneš se smát
a mě obdivovat

a z dortu
sfoukneš
těch svíček
pár

jo ještě
máme
co
a
koho
milovat

a já se usměju
v tom
údivu

a poděkuju
za ten
dar
Autor zelená víla, 17.09.2009
Přečteno 282x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, hašlerka, piťura, Bíša, Mbonita, Psavec, enigman, Tanzania, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně vypsané pocity, co řádek to perlička

26.09.2009 19:59:00 | hašlerka

Hezké, moc hezké.

17.09.2009 12:19:00 | Psavec

Procítěné a tolik mi to řeklo.ST

17.09.2009 10:37:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí