Čaj života

Čaj života

Anotace: ...doslova

Hrníček s uchem nakřáplým,
tak zveme své životy jednostranné,
kdy z pytlíků(to myslím doslova)
zrozeni k dnešním dnům jen jsme.

Jak z příměsí mnoha můžeme si vybírat,
kdy solí osolíme zákaly naší duše,
či v polibcích láskou srdce osladíme.

Vždyť vídáme krvavé sny zrození,
jak malé děti, když z lůna na svět se dereme,
pro útěchy našich otců, polibky matky.

Hrníčkem s uchem nakřáplým,
a čajem života z pytlíků našich známých…
Autor Láďa, 17.09.2009
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Bíša, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí