Hrdá

Hrdá

Anotace: ...

Přeháněj. Povídej. Co by jsi rád?
Nejlépe všechno. A nechceš se vzdát.
Nechceš se vzdát svých idejí, snů.
Za ně chceš bojovat do konce dnů.
Do konce věčnosti možná i snad.
Ve světě zločinů, křivd a zrad.
Neváháš vytasit k boji svou zbraň.
Se slovy: nevzdávej a staň se co staň!
Případně přijmout i náhlý svůj skon.
A to pro pravdu a její tón,
pro její svobodu, pro její zvěst
Zatínáš zlořečně obranou pěst.
Pro všechno to co svaté ti je.
Dne za dnem se víc vzdaluje.
Pro to všechno a třeba i víc.
Vrháš se bezhlavě do pranic…
Autor Edmond Kadad, 17.09.2009
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: Prokešová, Pevya, Bíša, Viva La Roma, slečna.závist, labuť, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí