Pak se vrací tmou......

Pak se vrací tmou......

Anotace: /....pak se vrací tmou...../

Kroky vedou dlouhou tmou
slova,křídla za duhou
lásky na druhou
za sebou jdou?
za sebou jdou?
Roky které snadno spočítáš
je to tak,vzpomínáš
ale sama usínáš
sny pod víčky ukrýváš?
sny pod víčky ukrýváš?
Léty přijde zmoudření
jako sny v rozednění
i křídla v zapomnění
nic nepromění
nic nepromění
Kroky dlouhou ulicí
vzpomínky ztrácí
kroky vedou za duhou
pak se vrací tmou
pak se vrací tmou..
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.09.2009
Přečteno 298x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Kapka, Bíša, Prdelka10, Psavec, Tacca, Mbonita, J's .., hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. Svým způsobem mě to oslovilo.

17.09.2009 22:35:00 | Prdelka10

Krásná, melodická.

17.09.2009 14:27:00 | Pevya

...vrací se za duhou
jak jedna za druhou...
ta láska,kráska

17.09.2009 14:21:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí