Bez ctností

Bez ctností

Barevnou pěšinou kde naděje nehynou
lipovou alejí kde slova z tváří dny proklejí
těžké nebe nad hlavou s mylnou představou
svitu v temnu uvadá poslední představa
při dešti z šedavých slz prochází denně
ostré kopí skrz prázdná srdce bez květů růží
zmizely vzpomínky vepsané tuší a náhoda
v snění mizí v mrazivé pomyšlení
na křídlech začínajícího podzimu
schovává se štěstí už pár let za zimu
kdy roztají ledy a ve vlastním provinění
vyschne moře v stínu minulých budoucností

(Nikdy)

...usínám v krajině
kde láska vzkvétá a nehyne
a stopy se nemažou v přívalech bolesti
tak lehce jako vánek...

...bez ctností
Autor padající do neznáma, 17.09.2009
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: Duhová, Bíša, enigman, zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

můj obdiv a poklona =)

24.09.2009 19:15:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí