Dexter

Dexter

Anotace: ...

Mít ,pane můj, jednu otázku.
Proč, jsi mě obdařil touhou?
Proč, mne nutíš nosit masku?
A proč, mojí chuť zlem zvou?
Proč. Tak zní moje otázka,
proč ta vstřícnosti maska?

Temnotou,
Naprosto prosáklý.
Bestie bouří.
Dobrotou,
Zmaten. V čem tkví.
Oči hmouříš.

Byl jsi to ty kdo mě stvořil,
Otáčíš se a chceš odejít?
Tys do mě duši vložil,
Ale neukázal jsi mi jak žít.
Slovy zvaný člověkem,
Avšak chuť roste s věkem.

Temnotou,
Naprosto prosáklý.
Bestie bouří.
Dobrotou,
Zmaten. V čem tkví.
Oči hmouříš.

Osamocen ve vodopádu myšlenek,
potlačující mou přirozenost.
Uvrhnut ve stálý zmatek,
přetvářka můj stálý host.
Jednou to přijde, vím,
toho okamžiku bojím
Autor Edmond Kadad, 17.09.2009
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Prokešová, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí