Nevšední pocity

Nevšední pocity

Anotace: ...

Nevšední pocity z dnů,
ukládám do truhly perel

Mezi starými fotkami
mísí se pospolu

Na dně oceánu objevuji
další záhady,

zahrada barevného kvítí,
bledě modré nebe,
šumivé bezvětří,

bohužel nepřekryjí
bolest a strach,
který nám způsobil sám život
Autor Lenullinka, 17.09.2009
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, TAORA3, Psavec, al-pacino, Bíša, Vlk v rouše, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí