Blesk

Blesk

Anotace: - - -

Jít za světlem
co nebe rozřízlo
mezi těžkými mraky
zazářit
byť jen na chvíli
než ze svých stolů
jedním tahem
svou minulost smetem
ten pohyb paže
touhu posílí
být nábojem
být energií
chtěla jsem zazářit
né... být za metaře!
Autor Silvie, 17.09.2009
Přečteno 210x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, TAORA3, al-pacino, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí