můj život

můj život

nemyslím že jsem štastná
ale zároveň to nestačí
k tomu
abych mohla říct
že jsem nešťastná

nevím co cítím
utápím se ve vlastní agonii
když nevím ani
jak bych se cítit chtěla

mám svůj život
nevím jaký bude
ale vím jaký byl
nezbývá
než se s tím smířit
a začít ho žít
naplno
nebo aspoň tak jak bych chtěla
kdybych věděla jak chci

je to můj život
a hrdá na něj nejsem
ale je můj
a nikdy to nebude život
nikoho jinýho.
- koho si myslím že bych chtěla aby byl
Autor Fried Green Tomatoes, 17.09.2009
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: TAORA3, její alter ego, al-pacino, WAYWARD, Silvie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná situaci nevyřeší, ale je fajn, že jsi začal aznovu psát :)

18.09.2009 13:28:00 | její alter ego

nemyslim že tohle je záležitost kterou de jen tak vyřešit

17.09.2009 22:14:00 | Fried Green Tomatoes

...jo fajn,ale je třeba to vyřešit

17.09.2009 22:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí