Únorový déšť

Únorový déšť

Anotace: ...

Je únor
ale zlatý déšť
v podobě paprsků
kropí nám rty i řasy

Stojíme v objetí
dvě zlaté sochy
a on nás maluje

Cvak, cvak
děti, dospělí,
turisté, LIDÉ ...

Fouká vítr
a Vltava tak
pomalu, pomalu
líně teče

Kdo z nás je teď šťastnější?

A on maluje
maluje
tvé rty přitisknuté k mým vlasům
křivku obočí
vlající šálu

Kolik obrazů užs takhle maloval, Mistře?

Že noc patří
n á m
věděli jsme dávno
V těch zlatých proudech
však patřil nám
i den

Pohleď
je hotová

Karikatura

Zlaté proudy
odvál
březnový déšť

/Kdo z nás je teď šťastnější?/
Autor Zefi, 18.09.2009
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Lioness, drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, TAORA3, hašlerka, PrinceznaHeliovýchbalonků, Psavec, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tyjo, ty píšeš dobře...

28.09.2009 22:42:00 | drsnosrstej kokršpaněl

šťastný jest ten, kdo miluje zimním únorem...

20.09.2009 07:25:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí