Okno do duše

Okno do duše

Anotace: Samota

Sbírka: Pokusy

Pohled do okna mi stačil jen,
chtěl jsem utéct, chtěl jsem ven.
Z okna se na mne smála mříž,
říkala mi svých běsů se chlapče nezbavíš.

Proběhla noc přišel den,
doktor přišel mi poopravit můj sen.
Vaše nemoc vážná je,
samota vás příčetnosti zbavuje.

I já tázal se sám sebe,
proč Bůh nepošle mi nějakého anděla z nebe.
Proč do pekla mě uvrhnul,
snad jsem na své cestě života špatně neuhnul.
Autor PetGriDus, 18.09.2009
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nelze hodnotit smutek a bolest, kterou člověk v sobě má... Slunko stále svítí, k večeru zachází, ráno však pokaždé vynde... zatím...

18.09.2009 11:00:00 | NikitaNikaT.

Neztrácej naději a sílu k hledání
Samota je zlá, však tolik síly v sobě nemá

18.09.2009 09:04:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí