Vůně

Vůně

Anotace: °° vůně bývá mocná°°

Chodila potom městě,mezi ulicemi
Výkladní skříně se nad ní nakláněly
Provázela ho tam všude kde si přál

Všude byly různé odstíny barev
Po asfaltu který snad hřál
Procházely se různé druhy bot
Někdy to byl den a někdy rok

Čas jako by nebyl
Knihy zaprášeny
nabízeny za minimální ceny
Vůně jako z plakátů
Cvak bylo jen slyšet z aparátů

Z poza rohu barevných nálepek,šňůra perel se nestříhá
Neznámé signály vysílá
Tanec a nebo stud?
Vnitřní spánek,žádná rtuť
Další vůně perníků


Soukromý nebe?
Má každý na lavičce nebo na nádráží
Obtáčí ho prsty ikdyž se nesnaží
Mléčná dráha? Tak opět vyraží,pro nové vůně
Nestojí frontu ani nestůně


Provoněla ho delé možná i je
Nevěděl otom aniž by chtěl
Tak stál u té vůně a vlastně pořád šel
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 18.09.2009
Přečteno 257x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, wigi.sama, Psavec, zelená víla, WAYWARD, Fenceless, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká

23.09.2009 23:05:00 | hašlerka

Některá slovní spojení mi zněla až příliš clichoidně, jiná naopak byla skvělá, celkově se mi toto dílo poměrně líbilo, dobrá práce.

18.09.2009 12:33:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí