Cesta kapky inspirace

Cesta kapky inspirace

Cesta Kapky Inspirace

Zrodila se v ohni vulkánu,
kapka naděje a světla,
hrající barvami tulipánů,
silou magie na oblohu vzlétla.

Skáče z mraku na mrak,
putuje ke svému cíli,
vklouzne dolů mezi mraky,
bude to za malou chvíli.

Střemhlav dolů padá,
vítr poklonu jí skládá,
Zástupy dalších kapek
za zády se jí objevují.
Píseň zrození
si prozpěvují.

rychleji a rychleji srší!
Voda života prší!

Do vlasů Elyon kapka dopadá,
oči ji zajiskří - báseň ji napadá.
Píše a píše, deštěm posedlá,
múza vody si jí osedlá.

Všude kolem je síla vody
Elementu od přírody
v něm je tvořivost ukrytá,
která, myslím otevřeným
studnici Inspirace poskýtá.
Autor Angee Withwings, 18.09.2009
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Lioness, Sweet KiWi, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasná nádherná. ST

04.10.2009 20:20:00 | Alien.v.v.s.

Tahle má něco do sebe... síla deště je nenahraditelná...

18.09.2009 15:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí