Není tak zle.

Není tak zle.

Anotace: Doby se mění, člověk by měl zůstat vždy člověkem...

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Kde se dnes bere u lidí tolik zloby,
mněli by občas projít se mezi hroby,
jít hezky pomalu,kolem sebe se dívat,
na Ty co leží tam si trochu zavzpomínat.

Leží tam i Ty,co dobře jsme je znali,
zlobu nám určitě do vínku nedali,
tu každý probudil si sám v sobě,
vyčítat nemůžeš to druhým,ani době.

Doba je taková,jakou si ji děláme,
je na nás na každém,jak k sobě se chováme,
až jednou My budem,v tom hrobě spát,
atˇna Nás jen v dobrém,mohou vzpomínat.

Je hodně dobrého,mezi lidičkama,
to ale netřeba chválit básničkama,
na dobrém není nutné nic mněnit,
to jenom musíme naučit se cenit.

Se zlem já potýkat,
se chci svojim psaním,
na špatné ukázat,a doufat,
že snad něco zmněním.

Když každý svým dobrem,
kousek zla zaženeme,
věřím že příjde čas,
kdy se s ním téměř nesejdeme.
Autor jozífek, 18.09.2009
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí