Očarování

Očarování

Anotace: Tak nějak to bylo ...

Než uběhl okamžik,
už v oblibě jsem ji měl,
byl jsem jak ten slavík,
co na stromě si pěl.

Všechnen hnus ze světa,
rázem vymizel,
dotk se mě prst světla,
a já se vznášet chtěl.

Když pak odcházela,
se slunce západem,
já věděl ,že mě běda,
s tímto novým citem.

Když jsem přišel domů,
deprese mě chytla,
Tento dar od bohů,
nepřinesl světla.
-nýbrž jen smutek
Autor HELLmaniak, 18.09.2009
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí