Život mi utíká mezi prsty

Život mi utíká mezi prsty

Anotace: pro všechny kteří si občas připadají zbyteční, pro všechny kteří přišli o své sny (a nebo žádné nikdy neměli), pro všechny kterým se nedaří začlenit se do toho nesmírně složitého systému jakým je tento svět...

život se mi snaží utéct mezi prsty
jako voda přes děravou lžíci
jsem přížívníkem střední vrstvy
nemocnou nepotřebnou plicí

člověk, který neví co by měl
udělat s dalším dnem
snílek, který dávno zapoměl
co znamená jít za svým snem

každá další promarněná chvíle
živí můj pocit zbytečnosti
přesto dál nosím slepecké brýle
obroučky z výmluv, skla z lenivosti

jsem jako dítě které v obavách
z obrovského dospělého světa
drží svou mámu za rukáv
ptáče jenž bojí se poprvé létat

život je procházkou po provaze
a ve chvíli kdy začnem vrávorat
záleží už jen na odvaze
vytrvat
anebo to vzdát?
Autor Archotheria, 18.09.2009
Přečteno 728x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každému utíká
někomu víc někomu míň.
Jen nic nevzdávat a bojovat.

18.09.2009 20:51:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí