Závod s časem

Závod s časem

Anotace: Závod s časem

Běžím proti proudu času,
neboť se mám velmi rád,
k začátku jsem zvolil trasu,
chtěl bych zůstat věčně mlád.

Běžím proti proudu času,
i když je dosti matoucí,
že, ač jsem zvolil správnou trasu,
nejspíš se zastavím na konci.
Autor petříček, 18.09.2009
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: j.c.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super poučení. tenhle závod nikdy nevyhrajem...
j.c.ben

18.09.2009 22:14:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí