Závistivá,malá holka

Závistivá,malá holka

Anotace: Závidím slunci jeho krásu

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

Závidím slunci jeho krásu,
závidím ptákům různost jejich hlasu,
závidím kytkám jejich barvy a vůni,
závidím vodě,která je v tůni.
Jsem závistivá,malá holka.

Závidím mládí jeho bojovnost a zpupnost,
závidím starcům jejich bohatou moudrost,
závidím živým jejich chuť žít,
závidím mrtvým jejich mír a klid.
Jsem závistivá,malá holka

Myslím,že závidět nemusím nic,
myslím,že ke štěstí má každý svůj klíč.
Myslím,že závidět se nemá,
že je úterý,to mi vůbac neva.
Už nejsem závistivá,malá holka.....
Autor Bomejka, 18.09.2009
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Házté, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já Tě vítám :-)

05.10.2009 23:49:00 | Házté

Dobrý.A taky tě vítám,ať se ti tu líbí.

19.09.2009 19:30:00 | Květka Š.

...vítej na Literu :-)

19.09.2009 13:21:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí