Na vždy

Na vždy

Anotace: Tedy alespoň doufám

První kapka dopadla na tvou ruku,
Posetou malými krůpkamy tvé nekončící vášně.
To amor vystřelil šíp ze svého luku
A mi zamilovali se do sebe a bylo to i krásné.

Kapku si otřela hedvábným kapesníčkem.
Byla to perla co ukápla z tvého oka hnědého.
Chvilku se třpytila jak rosa nad rybníčkem.
Nikdy jsem neviděl nic vám tak křehkého.

kapesník dala mi , hned jsem ho schoval.
A snad na celý život se i zamiloval.
Autor snupicek, 19.09.2009
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Bíša, Psavec, carodejka, hašlerka, Květka Š., WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezka pocitovka.

19.09.2009 21:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí