* Kotě a myš *

* Kotě a myš *

Anotace: ;-)

_________________________________________
pozor braši tady straší

běhá tady myš

nemáš z toho žádnou psinu

hupky k mámě pod peřinu

zalézt ty si smíš

přitulit se pomazlit

nalézt teplou skrýš

cítím já tak trochu vinu

chci také k vám pod peřinu

to si tedy piš

tak a teď to víš
_______________________________________
Autor Báček, 19.09.2009
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Psavec, takova, hašlerka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

gratuluji též,básenka se mi líbí

19.09.2009 19:07:00 | takova

..i já se přidávám

19.09.2009 14:01:00 | hašlerka

...gratulace k osmdesátinám :)

19.09.2009 11:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí