Baletčin sen

Baletčin sen

Anotace: ona se rozehřeje, jenom raz, úderem zvonu, slyšíš... čas ?, láska se chvěje, má tvůj hlas !

už se našla, ale pozdě
už procitla mi, ale včas
ani nevím zda je možné
ožít v noci jako mráz

virtuální vločka sice
baletu je tanečnice
do křídel mé okenice
tiskne rty a mlží plíce..

otevírám ráno příští
baletčin sen o jevišti
útlé tílko sněžné tu je
slunce kopím rozlamuje
Autor poetor, 16.11.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí