Špatné vzpomínky

Špatné vzpomínky

Anotace: O útocích 11.9.2001

Jak vyztřižené z pohádky,
skvěli se vprostred města,
dvě převysoké hromádky,
první dva cíle ze sta.

Byl krasný ranní den,
já probudil se v jednu,
vykouk sem z okna ven
a hnedka nato zblednu.

Všude plno kouře, prachu.
Lidé v pytlích, moře strachu.
Plno křiku, hlasy nářků.
Bolest v srdci, domy v prášku.

Co tento utok způsobil,
proč teror s lidmi žije,
to tenkrát nikdo netušil,
však nikdo tuhle skvrnu,již nikdy neumyje.
Autor Peky, 17.11.2005
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

todle je hodně hustý.... akorát tam odbočuješ do různých stylů...

19.11.2005 14:15:00 | Maccek....

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí