O Bohu

O Bohu

Anotace: +++

Sbírka: Jahodové nebásně

Napadlo vás někdy????
Proč lidé, když s Bohem mluví...
Upírají oči k obloze.

Ve vesmíru už jsme byli...
A mám takový dojem,
že žádný vousatý děda,
tam v tom černu nelétal..
Autor Striptérka, 19.09.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí