Dav

Dav

Anotace: Takhle nějak beru svůj život. Snažíte se mermomocí žít po svém, ale vždy přijde někdo, kdo Vás zatáhne do Davu... Je to předem prohraný...

Šiky lidí bez duše
s prázdným pohledem.
Pluky jdoucí strašně hluše
tady,
s Námi pod jedním nebem.

Kdo jsme my?
My jsme slané slzy,
které pomalu stékají po tváři.
Jsme ti s černou svatozáří.
Ti, kteří mají zemřít,
již brzy...
My jsme bledé perly
uprostřed černého moře.
My jsme ti, kteří bojovali,
kteří běželi proti proudu,
kteří poznali vadu.

Je nás pár bláhových.
My chceme pryč!
Chcem do krajů vzdálených,
tam, kde hladí bič.

Tam,
kde lidé cítí bolest druhých,
kde slza je důkazem života,
kde láska není jen citem mladých,
kde existuje lidská pokora.
Kde lidé trpí, smějí se
kde lidé pláčí, jsou smutní
kde se lidská tvář zvrásní v komické grimase
tam, kde nejsi ten špatný,.
když se řídíš emocemi...

Byli jsme ti,
jenž bojovali proti tisícům.

Už i já cítím že je konec
slyším jen svůj vlastní řev
stává se ze mě šílenec...
- nůž
- dlaň
- hruď
- krev
- zděšení
- smrt...
Autor mistake, 17.11.2005
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, rozhodně zvláštně napísaný...

17.11.2005 21:33:00 | Králík

No ze záčátku se mě to moc nelíbilo ale pak to bylo mooc hezké.:)

17.11.2005 21:25:00 | temnezakoutimojiduse

Dobře se mi Tvoje dílo četlo. Víš, člověk si utváří život sám, a sám také musí vědět, co muže, musí a koho si k tělu připustí. Prožívám dost krušné chvíle, a tak mám pocit, že život se mi ubírá úplně jiným směrem, než by měl, věřím ale, že to brzy přende ...

17.11.2005 15:17:00 | NikitaNikaT.

To sem tedy rada ze to neni naprosta pitomost...i kdyz se mi teda nezda mno...

Maya70

17.11.2005 11:53:00 | mistake

V poho, pitomost to není určitě.

17.11.2005 11:51:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí