Dešťové zrcadlo

Dešťové zrcadlo

Anotace: ...

Sbírka: Drozdovská recese

Vrásčitá tvář
odráží se v zrcadle rozbitým,
na stole otevřený snář,
dej sbohem snům na míru ušitým.

Ty vzpomínky zmokly
a teď zrezavěj,
slaný doušky polkly,
ale stále jsou a vyprávěj.

Vzdej hold zbabělcům,
jenž sílu nemají,
vzdej hold umělcům,
kteří inspiraci z touhy skládají.

Každý je sám,líně zbloudilý,
čest a ctnost dávno jsme ztratily.
Autor Dullsinea, 20.09.2009
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Každý je sám,líně zbloudilý,"
za to máš ST. Hezký.

20.09.2009 19:18:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí