V zaškrcení

V zaškrcení

/


slepou cestou pod převislými stromy
míjím okna naděje beze svitu
v krajině snů matně vše v pohledech
ztrácí se ve slepých životních výhledech
tak jako na padáku k noci den se snáší
slané deště prach ze vzpomínek neopráší
nad hlavou abeceda hvězd v tancích jen
a měsíční šat objímá čerstvý vzduch
když neznámo kam kráčí se mnou duch
tak mocný a silnější než můj zámek na duši
která se ztratila v pekelném zátiší
před světem k věčnému putování
ode zdi ke zdi
pod stropem výsměchů
rozfouknul vítr úsměvy tváří
a na nebi poslední hvězda

matně

matně září

ta hvězda pod duchnou ranní mlhy
zahřívá srdce
jež shořelo v ohni rudé

nicotné stuhy...

................

...(ve vlastním zaškrcení)
Autor padající do neznáma, 20.09.2009
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: Petbab, WAYWARD, zlomený a nanicovatý -__-, Bíša, Lenullinka, enigman, Chonglee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec se mi líbí

22.09.2009 21:30:00 | zlomený a nanicovatý -__-

pěkná věc...

20.09.2009 18:27:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí