Le(s)t

Le(s)t

Anotace: Poeta nascitur, non fit.

Než půjdu do nebe,¨
umyju své vlasy,
oholím tělo,
zkontroluju dech,
tlukot srdce,
at jdu čistý,
mezi anděly,
hluboko v srdci,
zakousnutý,
do křídel,
kurtizán,
za slova z básní.
Autor Chonglee, 20.09.2009
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí