Cesta života

Cesta života

Anotace: Když půjdeš cestou...

Tvoje cesta propojí se
s cestami různých lidí.
Jentak cesty nemění se,
každý se ve své cestě vidí.

O svou cestu bát se nemusíš,
nic se jí nestane.
V pravou chvíli však vytušíš,
kdy se dál linout přestane.

Když potkají se dvě duše spřízněné,
není důvod k obavám.
Důvod je v lásce,lidmi většinou vysněné,
jak často o ní slýchávám.

Nechej se svou cestou vést,
neber cesty jiným.
Tvá cesta nemůže se nikdy splést.
Každý den to vidím.
Autor terca111, 20.09.2009
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, MalaIzis, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokonalé, ne jako báseň, ale jako pochopení.... díky.

01.10.2009 05:34:00 | MalaIzis

...tak šťastnou cestu.
I Literem.

20.09.2009 20:05:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí