Do stejný řeky

Do stejný řeky

Anotace: Pro mou generaci...

Bylo to jak horská dráha světová,
jak letící raketa, na plný plyn.
Netušený možnosti nám otvírá,
i když nejsme světový, i když nejsme in.

S postupem času najito jsme dozráli,
a pochopili hodnotu svých vlastních cest.
Nejsme asi takový jak rodiče hádali,
když chtěli nás pořád za ručičky vést.

Sametové děti, lidských přestupků,
které nás semleli jako boží mlej.
Sami, bez všech žalob a předsudků,
vyhrabali se z těch nehorázných lejn.

Dále se svobodou, tak náhle nezvyklou,
revoluční generace, klidně usíná.
Bez vzpomínek na dobu velmi zlou
v dospělosti s čistým štítem oči protírá.

Do stejný řeky nevstoupíš…!
Do stejný řeky.
Do stejný řeky nevstoupíš…!
Autor Edmond Kadad, 20.09.2009
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: slečna.závist, Alien.v.v.s., Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí