Tušení

Tušení

Anotace: Ty moje nejstarší "básničky" jsou fakt o ničem, to neřešte

- krásný slunečný den
- a tisíc tajemství v něm

Tak mě neopouštěj
a nenech mě jít
nechci mít klid
od pocitů!

v slunečním svitu
zažít těch pár pocitů
když jsem Tě dnes viděl stát
tam kde ta píseň musela hrát
asi jsem se Ti neměl smát
ale radši se zeptat
proč zrovna dnes, teď a tady
musíš vyčítat našeho svazku vady
nechtěl jsem tomu uvěřit, cos právě vyslovila
bylo mezi námi plno pocitů, moje milá
otočil jsem se, pomalým krokem kráčím svou cestou
a v duši jsem doufal v to co vyslovíš
a co Ti odpovím

Tak mě neopouštěj
a nenech mě jít
nechci mít klid
od pocitů!
Autor D.Angel, 17.11.2005
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mě těší, že se ti líbí, mě se už nelíbí pomalu nic...

18.11.2005 11:11:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí