?

?

slzy a pláč
pláč a slzy

nikdy nevím
co přijde
kdy přijde
kdo přijde

nevím
jestli mě to budě těšit
nebo mrzet
štvát a nebo
uplně nezajímat

chtěla bych
vědět co chci

vědět co chci doopravdy
a vědět co doopravdy nechci

chtěla bych vědět
jak tohe zakončit
ukončit
jak správně začít
jak správně být
žít
mít
snít?

co mám a co nemám dělat?
co mám a nemám říkat?
myslet si
přát si
vědět
vědět
vědět

kriste tohle je tak
deprimující
a debilní
Autor Fried Green Tomatoes, 20.09.2009
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí