prosím

prosím

milovala jsem tě
a ty jsi mě opustil
nebo vlastně
ani nevím
jestli jsem tě milovala
nejspíš ne
jen jsem chtěla
a myslela
nebo spíš nemyslela
nebo nevím
nevím co to bylo
nebo mělo bejt

nebylo to, co jsem chtěla
ale co jsem vlastně chtěla?

jak mám mít to co chci
a jít za tím
když nevím co to je?

potřebuju najít sebe samu
ale nevím kde
nevím kde začít
čím začít

chi poděkovat všem
ale nevím komu

kdy skončí tohle trápení?
až zemřu?
až najdu všchny odpovědi?
až už nebudu muset žádně hledat?
až na to zapomenu?

kdy?
jak?
proč?
kde?

řekni,
řekni prosím!
odpověz!
ne, mlč!
ne, nevím!

neexistuj, ale buď tu pro mě!

ach, ty zdi jsou..
tak prázdné
a zároveň plné
tak chladné,
zároveň příjemné...

jako ty
kdo nejsi
nebo jsi a čekáš

proč nedá mi nikdo odpovědi?
ať přestanu tady žvástat
ať už konečně vím!

prosím...

cokoliv
kdokoliv

můj princi
můj manželi
můj otče a matko
můj psychyatře
můj příteli...

odpověz!
Autor Fried Green Tomatoes, 20.09.2009
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Adie.80, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí