Ta poslední

Ta poslední

Anotace: Zcela poslední báseň pro Péťu

Sbírka: Sbírka pro Péťu

Možná chtěl jsem zakončit svou sbírku,
možná chtěl jsem uletět na havraním pírku.
Možná tohle ještě neskončilo,
možná se to ještě nepodařilo.
Možná ještě hledám poslední naději,
možná jak štěně se v něčí ruce chvěji.

Poslední můj příběh dobře nedopadl,
sám jsem jinou vlastní chybou odkopl.
A tak znova do víru Péti se dostávám,
ale stejně ji časem na rozloučenou zamávám.

Možná jsem až příliš uzavřen,
ale nikdy nebudu zcela otevřen.
Možná touha v mém srdci pomalu zaniká,
možná jej i z růže trní obepíná.

A tak končím tenhle ten příběh nás dvou,
Třeba se časem stane babckou povídačkou.
Teď o nás dvou píši poslední báseň
a za oknem vítr o nás zpívá píseň.
Autor Richard Ježek, 20.09.2009
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí