Čas se zastavil

Čas se zastavil

Anotace: Cestou bez cíle vede náš směr slepí a zmámení tápeme tmou ...

Sbírka: Cesty

Cestou bez cíle vede náš směr
slepí a zmámení tápeme tmou
šlapeme do černých, bezedných děr
tisíce dalších za námi jdou

Každým dnem se vlečeme světem
nepřátelským, jak postava s kosou
každým krokem do nohou vpletem
ostnatý drát, s krvavou rosou

Tichým pochodem bezduchých těl
plíží se stíny ztracených přání
lásku vzal anděl a pak odletěl
vědomí zbrkle se naději brání

Cesta pokryta ostatky těch
co jednou upadli a nemohli vstát
smrtka nabrala tisící dech
a pomáhá dupat do jejich zad

Průvod tak zvláštní, snad ztratil se v čase
nikdo ho neviděl a ani nečeká
a tak se zjevila v celé své kráse
odkrytá v nahotě, pravá tvář člověka
Autor Opcom, 21.09.2009
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, hašlerka, WAYWARD, Prokešová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej v modru

24.09.2009 16:46:00 | hašlerka

Děkuji za přivítání ;-)

24.09.2009 12:50:00 | Opcom

...vítej na Literu :-)

24.09.2009 11:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí