Vločka

Vločka

Anotace: Když někoho neco trápí, nebo bolí a neví s kým si o tom může promluvit, pak to dopadne takhle...

Sněhová vločka tančí balet,
Publikum šílí, hluboký nádech,
Jěště pár piruet, výskok a pád,
Teď si tam leží a cítí chlad.

Paprsek světla ozáříl den,
Jak oheň a led si začli hrát,
Pak smutek a pláč ukázal tvář,
Po krásném tanci zůstal jen chlad.

Hluboký výdech, a husí kůže,
Vločka už není, kdo za to může?
Byla to láska, za maskou skryta,
V publiku byla, taky teď vzlyká.

...
Autor Pain, 17.11.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna z nejhezčích, co máš

23.07.2006 23:52:00 | Nausika

Vítám na Literu. Uvedl ses pěkně...

17.11.2005 18:57:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí