Podzim 2009

Podzim 2009

Anotace: Tak jsem zvědavá, zda mi ten můj "oddech" prospěl...trochu mě popíchl můj druhorozený vnuk...

Našla jsem čas
a vyházela staré věci z mého bytu
jsou odložené k popelnici
kam už ty mé nevešly se

Našla jsem na klid čas
má vlastní historie netíží mě
novým příběhům dýchat se bude lépe

Vlaštovky odhlásily přechodný pobyt
podzimní tma chystá se za okny
stromy své listí začínají zdobit
na druhé straně těch oken jsme to stále my
Autor Hančí, 21.09.2009
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: Květka Š., Bíša, enigman, Roger, labuť, Psavec, Sweet KiWi, Egretta, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí