Miminku

Miminku

Anotace: jedna z básniček pro mou Verunku

Kapky stékají po květech pampelišek,
slunce rozlilo svůj svůdný jas.
Paprsky jeho objímají množství břízek,
kapky rosy květy,listy líbají zas.

Do toho rána jak včelka pilná,
sladce spíš či se probouzíš.
Krásná,malá,zdravá, silná...
Křikem mámu a tátu probudíš.

Jak leknín svůj květ otevírá,
tak ty začínáš svůj den.
A tvá máma dobrotivá.
vezme tě ohřát se ven.

Již slunce kapky osušilo,
kohout kokrhá už poledne.
Srdce mé se rozbušilo,
oči modré diamanty,oči barvy nebe
z peřinek hledí na tebe.:-)
Autor Maruška123, 21.09.2009
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, sondulacek, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí