Dětˇátku

Dětˇátku

Anotace: Básnička

Včera se Vám narodilo lidem dětˇátko.
Mělo chmíří na hlavičce jako kuřátko.

Co může být krásnějšího nežli dětské líčko.
Jak když svítí skrze listí slunce na jablíčko.

Co může být krásnějšího nežli dětské oči.
Jak potůček se lesknou jako hvězdy v noci.
Autor Maruška123, 21.09.2009
Přečteno 568x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dětská očka
Úsměv v tváři
Mámě, tátoj
oči štěstím

Tiše září

21.09.2009 22:53:00 | labuť

Znám ty krásné pocity :-)))

21.09.2009 16:47:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí