SNĚNÍ

SNĚNÍ

Anotace: Snad má nejpozitvnější záležitost

Hej, člověče, chraň si svoje snění
Vždyť je to tvoje největší
a nejcennější jmění.
Je to tvoje svoboda
Její pravá podoba
Jiná svoboda již není
Než tohle tvoje snění.
Vždyť ikdyž máš moc špatný den
Tak pak uklidní tě krásný sen.
Sen to je tvůj vlastní svět
Chceš být ptákem? No tak leť!
A když někdy noční můra
Tak co, nic to není.
Prostě jenom jednoduše
Procitneš ze zlého snění.
Naše místo k tomu žití
To je prostě peklo
Avšak v noci, během spánku
vysvitne ti jasné světlo.
Světlo jasné, jenom hřeje,
Sen, ten tvému štěstí přeje.
Tak co? Pochopils?!
No tak přec, člověče
Chraň si svoje snění
Vždyť teď víš
Že je to tvé
Nejcennější jmění.
Autor Drappi, 21.09.2009
Přečteno 252x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, zelená víla, Květka Š., Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí