O ní

O ní

Anotace: lehce morbidní..

Po tváři stéká jí teplounká krev
mozek jí pomalu prožírá červ
oči jsou rozteklé a lebka prasklá
krysa si na střevech potichu mlaská
proč jen tam chodila tuhletu noc
někdo měl chuť vraždit a to fakt moc
neměla poslouchat ten jeden vzkaz
během pár minut její utichl hlas
mohla dnes s námi v klidu tu být
a já sem nemusel nad mrtvolou blít...
Autor sidovka, 21.09.2009
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

21.09.2009 20:04:00 | WAYWARD

Jo, je to mrcha, co tam dělala, takhle ostatním znepříjemňovat život.

21.09.2009 18:40:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí