Zacinkej

Zacinkej

Anotace: nevesely, truchlivy, jsou ty kraje vodní...

Viděl jsem hvězdy na nebi
odrážely se v prázdných bělmech zkroucených umrlců
byly jak stádo koní ve stepích
jak rozsypané slzy

Cinkají když poskakují po dláždění

Viděl jsem hvězdy padaly z oblohy
černala noc jak pálily vzduch svým plamenem
padaly hvězdy stromům pod nohy

Cinkaly touhou ať si vzpomenem

Viděl jsem rosu zářila oblohou
špetky a do dlaní seber jí tisíce
běž dokud můžeš - někteří nemohou

Pak zacinkej o hlínu...
Autor Bůchví..., 21.09.2009
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, WAYWARD, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...souhlas s T.Kor...ST rangelove

21.09.2009 21:33:00 | WAYWARD

Zatroleně dobře napsáno.

21.09.2009 18:38:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí