Růže trnitá

Růže trnitá

Anotace: Teď už vím, že nejsem sama ...

Cítím se jako růže trnitá,
spoustu lidí kolem sebe znám.
Přestože jsem do světla zakletá,
sama zůstat mám.

Světlo září z duše mé,
křídla bílá.
Čisté a zářivé,
srdce zpívá.

Až přijde konec,
nebudu se bát.
Světlo dávám všem kolem,
křídla mám.

V mé duši roste lotosový květ,
je nádherný.
Skrze básně dávám všanc náš svět,
nesmí být ztracený.

Světlem se obklopím,
chrání mě před zlobou.
Když v noci spím,
i když jsem na nohou.

Čistou lásku v sobě mám,
každému ji dám.
Čisté světlo ze mě září,
svítí do vašich tváří.

Pocit štěstí,
lásku věstí.
Bílé světlo,
ve vás vešlo.
Autor Alien.v.v.s., 21.09.2009
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Házté, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

P.S. To víš, že nejsi sama..;o)

29.09.2009 20:41:00 | Agniezka

:-)

29.09.2009 17:06:00 | Házté

ST! Držím Ti palce, ať prozáříš mnoho lidských srdcí..:o)

25.09.2009 16:51:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí