OTISKY

OTISKY

Anotace: - Bláhová poselství -

Sbírka: Bláhová poselství

.

Mnohočetné otisky vepsány
po imaginárních stránkách

Nekonečný kalendář
". . . bylo to tenkrát když . . . "
Těžko v něm listovat
a těžší nalézat . . .
třeba pár slov
nebo obraz
chvíli vrženou do příboje
Vzpěněná tajemna
mizící nekonečnem vod
. . .

A přece spojeni
zůstali jsme
tím vzácným otiskem
na imaginárních stránkách

Na břehu řeky snažím se vylovit Tvůj úsměv
Kolemjdoucí pobaveně sledují obrovský hák
Je zavěšený na dlouhém laně s navázanou kytkou
Leč všechno marně
Vidím jen zčeřený říční proud
jako tenkrát když naposled líbalas mě

.
Autor Těšínský, 21.09.2009
Přečteno 261x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiparo, subrtka, Tanzania, labuť, WAYWARD, Psavec, Mbonita, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu povedené :-)

22.09.2009 11:25:00 | subrtka

Nekonečný kalendář
...dnešní datum..a vepsáno ST!

22.09.2009 09:35:00 | Tanzania

Ten obří hák měl grády, ale nejen on, abych nekřivdil i tomu zbytku.

21.09.2009 19:19:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí