Děj se co děj

Děj se co děj

Anotace: Původně tyto slova měli sloužit jako text k hudbě. Realizace však selhala tak aspoň zde máte možnost nahlédnout. (Komentáře vítány)

Hvězdy na nebi svítí celou noc
Z jejich svitem probudí se moc
Myšlenky černé začíná psát
Třeseš se strachem a máš čeho se bát

Krůpěj potu z čela utíráš
Okolní svět stále nevnímáš
A to je zlé , to by jsi měl
Špatnou cestu jsi vybral a po ní šel

Oheň v oblacích a podzemní nory
Povrch bez lidí za vše můžou spory
Stačí jen málo na zkázu světa
Umřel poslední strom
Dozní poslední věta

To co bůh stvořil v prachu se válí
Svištění raket zaslechneš v dáli
Lidstvo se hroutí chladný vítr zas vál
Tvá duše letí
Anděl smrti se smál

Recitál: Dnes... v nula 3 třicet... byl svět odkázán k záhubě vinou netolerance a osobních předsudků...... Rakety z atomovou hlavicí vylétli ze všech koutů světa
Ti co přežili útok zahynou v betonových krytech .

Půl páté ráno svíjíš se v křeči
To malé dítě panikou brečí
Má právo ptát se má právo žít
Už nemá matku musela jít

Tak jako všichni proklínáš čas
Všichni jak jeden dají ti hlas
Za to cos spáchal stihne tě trest
Otevřeš oči vydáš se na cestu cest

Kyselý déšť spálí kůži tvou
Tvá krev se vaří
Rychlá smrt bude ti záchranou
Tvůj život zmaří

Neměl jsi právo zahubit květ
Teď už to víš ... ( nic nenapravíš)
Tak si tu ležíš s tebou celičký svět
Jako on spíš ... ( svět nezachráníš)
Autor Kenny9, 22.09.2009
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí