zastavený hodiny

zastavený hodiny

Anotace: www.laylarouge.deviantart.com

balkónový příběhy
plný prázdnýho odpuštění
bez pochopení
co za moc nestojí

nikdy neznásilněný slova
odnáší motýl
uvězněný ve vlastních křídlech
bez barev

kameny na hlavách těch
promiskuitních
nepůsobící valium v umyvadle
a vlasy, které už nejsou ničí

kartóny nepochybných bezchybných milenců
čekajících na zvěčnění
v černobílém filmu bez zvuku

bez pohybu věřící padající list
důvěra zaniká ve zvuku kytary
pravdomluvný tóny, kterým nevěřím
kytarista pořád jo

nedotknutý nebe plný mraků
který se rozpouští nad socialistickým sídlištěm
který mají sílu být tady věčně
v průměrně neměnném stavu

zazpívej blues nové generace
která průběžně umírá sama v sobě
a bez příčin vytváří tichý noci
a bez pomoci končí s ránem

smích z oken se dusí
zavřený ve vzpomínkách hnědých očí
procházející zrcadlem bez rámu
vytrácí se ze života
Autor Layla., 22.09.2009
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Fighting Dreamer, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, 6thSun, enigman, chroust17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

od chvíle, kdy jsem naposledy četla nějakou z tvých básní, už uplynulo hodně času a musím uznat, že vidím velký postup k lepšímu :) ...opravdu dobré dílo.

22.09.2009 17:30:00 | Kristine Clary-Aldringen

tik tak...tik...

22.09.2009 12:06:00 | enigman

Výborný přirovnání...je vidět, že sis s tim pohrála...takhle to mam rád :o))

22.09.2009 10:51:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí