STŘEDA

STŘEDA

Anotace: Jejda, jejda, jejdane

Sbírka: DNY V TÝDNU,POKAŽDÉ JINAK

Jejda,jejda,jejdane,
středa je tu a vy ne.
Kde můžete asi být?
No v posteli své sny už snít.

Mě to ale nevadí,
že tu nikdo nesedí.
Já si ještě chvíli sednu,
od středy se ani nehnu.

Už se tváří vesele,
jak vás tahat bude z postele.
Pak vyrazí sama ven,
popřáti všem pěkný den.
Autor Bomejka, 22.09.2009
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí