Neskutečné

Neskutečné

Anotace: ...až se budou díti neskutečné věci

Sbírka: Stíny duše

Až utichne řeka
a kámen bude hřát
až se budou díti neskutečné věci
pak mě budeš míti rád

Až slunce zhasne
protože bude unaveno
tou neskutečnou poutí
Pak milovat mě bude povoleno

Až déšť přestane pršet
a děti si nebudou hrát
Až se tyto neskutečné věci stanou
pak teprve bude mě tvé rád
u srdce hřát
Autor Violette, 22.09.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí