Slzy a ruka přátelská

Slzy a ruka přátelská

Anotace: ....

Když slzy skanou po tvé tváři,
uvolní se duše tvá.
Uvidíš svět v nové záři,
láska bude překrásná.

Když špatně se pak budeš cítit,
na pomoc přijde ruka přátelská.
Už nebudeš jen muset snít,
že na ten bol jste dva.

Pohladí tě po duši,
ruku tvojí do své vezme.
Ona totiž ví a tuší,
co se v tobě děje.

Řekne ti pak krásná slova,
ty máš zas pro co žít.
Než uvidíš zase znova,
budeš o té chvíli snít.
Autor Alien.v.v.s., 22.09.2009
Přečteno 527x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, Agniezka, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky píšeš o přátelství :-)

29.09.2009 17:08:00 | Házté

Přátelské pohlazení plné nadějí.

22.09.2009 18:14:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí