Tvé oči byly tak chladné

Tvé oči byly tak chladné

Anotace: Milostné verše

Mrazivá mlha do stromů padala
a tvé oči stejně tak chladné byly.
Mlha že zvedne se, v to jsem doufala,.
že zůstaneš se mnou, jen chvíli.

Kam láska tak chodí, když nás opustí?
Na její dveře bych pěstí bušila.
Na prahu stála, dokud mne nepustí,
o její přízeň se prosila.
Autor Maura, 23.09.2009
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, jedam, Bíša, carodejka, Mbonita, UCET KE ZRUSENI, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez konce...

23.09.2009 07:58:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí