Podzim vůdce

Podzim vůdce

Anotace: doufám že se vám bude líbit

Odcházím můj lide
odcházím v plné slávě.
Děkuji za vše bohu
a také mojí mámě.

Konečně smyji z rukou krev
a těžké břímě vlády.
A odcházím rychle a hned
mé zločiny zůstanou nepoznány.

Zničil jsem tisíce osudů
a pohřbil na tisíce lidí.
Jejich slzy stáčel do sudů
a jejich krví zalíval jsem břízy.

Ti, jež chtěli mluvit volně
a svobodně psát své články
rozehnal jsem střelbou
jak na louce plaché laňky.

Začněte opět zpívat
a zvolte si svého prezidenta.
Už se nemusíte přes rameno dívat
klidně pozdravte disidenta.

Právě padla jedna vláda
a druhá právě přichází.
Užijte si týden svobody
dokud vám to prochází.

Už se něco děje
na kopci se blýská
To jen můj bratr
váš nový prezident
vládnout vám se chystá...

(A svoboda zůstala slepá...)
Autor Tadam, 23.09.2009
Přečteno 370x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, doufám že bude o mou práci zájem.

23.09.2009 13:23:00 | Tadam

...vítej na Literu :-)

23.09.2009 08:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí